Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia FL Active 1.2 TSI 85ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
85
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
14.535
Octavia FL Active 1.6 TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
16.601
Octavia FL Active 1.0 TSI 115ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
15.323
Octavia FL Active 1.0 TSI 115ks DSG 7
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
17.384
Octavia FL Active 1.6 TDI 115ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
17.215
Octavia FL Active 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
16.723
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia FL Ambition 1.2 TSI 85ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
85
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.090
Octavia FL Ambition 1.4 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
17.313
Octavia FL Ambition 1.4 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
19.527
Octavia FL Ambition 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
19.293
Octavia FL Ambition 1.8 TSI 180ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
21.705
Octavia FL Amb 1.8 TSI 180ks DG6 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
23.739
Octavia FL Ambition 1.6 TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
17.460
Octavia FL Ambition 1.6 TDI 115ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
18.312
Octavia FL Ambition 1.6 TDI 115ks DSG 7
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
20.389
Octavia FL Ambition 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
19.712
Octavia FL Amb 2.0 TDI 150ks MT6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
22.054
Octavia FL Amb 2.0 TDI 150ks DG7 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
24.165
Octavia FL Ambition 2.0 TDI 150ks DSG6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
22.131
Octavia FL Amb 2.0 TDI 184ks DG6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
Менувач со двојна сп
Врати
5
Ценовник
25.450
Octavia FL Ambition 1.0 TSI 115ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
16.278
Octavia FL Ambition 1.0 TSI 115ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
18.482
Octavia FL Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
17.676
Octavia FL Ambition 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
19.894
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia FL Style 1.4 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
20.000
Octavia Fl Style 1.4 TSI 150ks DSG 7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
22.423
Octavia FL Style 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
22.186
Octavia FL Style 1.8 TSI 180ks DSG6 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
26.941
Octavia FL Style 1.8 TSI 180ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
24.295
Octavia FL Style 1.6 TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
20.147
Octavia FL Style 1.6 TDI 115ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
20.862
Octavia FL Style 1.6 TDI 115ks DSG 7
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
23.299
Octavia FL Style 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
22.812
Octavia FL Style 2.0 TDI 150ks MT6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
25.422
Octavia FL Style 2.0 TDI 150ks DSG 6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
25.294
Octavia FL Style 2.0 TDI 184ks DSG 6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
Менувач со двојна сп
Врати
5
Ценовник
28.843
Octavia FL Style 1.0 TSI 115ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
18.956
Octavia FL Style 1.0 TSI 115ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
21.032
Octavia FL Style 2.0 TDI 150ks DSG7 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
27.583
Octavia FL Ambition 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
22.796
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia FL L&K 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
25.535
Octavia FL L&K 1.8 TSI 180ks DSG6 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
30.341
Octavia FL L&K 1.8 TSI 180ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
27.696
Octavia FL L&K 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.175
Octavia FL L&K 2.0 TDI 150ks MT6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
28.792
Octavia FL L&K 2.0 TDI 150ks DSG 6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
28.661
Octavia FL L&K 2.0 TDI 150ks DSG7 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
30.994
Octavia FL L&K 2.0 TDI 184ks DSG 6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
31.730
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia FL RS 2.0 TDI 184ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
25.834
Octavia FL RS 2.0 TDI 184ks DSG6
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
27.958
Octavia FL RS 2.0 TDI 184ks DSG6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
30.609
Octavia FL RS 2.0 TSI 230ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
230
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
25.564
Octavia FL RS 2.0 TSI 230ks DSG6
Гориво
Gasoline
КС/KW
230
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
27.688

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна