Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Багажник

Мрежа во багажникот

Мрежниот систем го спречува паѓањето на предметите и може да се распореди на повеќе начини.

ŠKODA OCTAVIA Багажник

Карго фиксирачки елементи

Со помош на елементите за фиксирање, предметите повеќе нема да можат неконтролирано да се излизгаат во багажниот простор.

ŠKODA OCTAVIA Багажник

Кука за влечење

Куката за приколка на OCTAVIA може да се извади со електронска стабилизација на композицијата и 13-пински приклучок.

ŠKODA OCTAVIA Багажник

Закачалка во багажникот

Закачалката за багаж во багажниот простор на OCTAVIA се особено практични за закачување или прицврстување на торби.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна