Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Комфор

Клима уред

Автоматскиот клима уред на OCTAVIA ќе ја прилагоди секоја ситуација по ваша желба.

ŠKODA OCTAVIA Комфорт

Електричен сончев кров

За да се воспостави оптимална температура во ентериерот, OCTAVIA располага со тонирано стакло со намален пренос на светлина и топлина. Дополнително, кровот е доволно широк така што бучавата и директниот проток на воздух во внатрешноста се толку многу намалени што не влијаат на удобноста на патниците.

ŠKODA OCTAVIA Комфор

Греење на воланот

Со мултифункционалниот кожен управувач можете да управувате како со радиото така и со телефонот, а алтернативно и со DSG (менувачот со двојна спојка). Опционално, управувачот може да се опреми и со функција на загревање, којашто се управува преку Infotainment системот - смрзнатите прсти се минато.

ŠKODA OCTAVIA Комфор

Држач за медиа уреди

Вашите електронски уреди можат безбедно да се транспортираат во мултимедискиот држач на двојниот држач за пијалаци во средишната конзола.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна