Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever детали

Гребалка за мраз

Со гребалката за мраз во капачето од резервоарот во секое време ќе го совладате студот.

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever детали

Преграда за флуросцентно елече

Држачот за флуоресцентен елек се наоѓа директно под седиштето на возачот, така што елекот ќе ви биде секогаш на дофат.

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever детали

Држач за шише

Држачот за шишиња во предните врати има место за шише од 1,5 литри.

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever детали

Преграда за чадор

Заштитете се од неочекуваниот дожд со практичниот чадор под седиштето на совозачот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна