Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема STYLE

 • 16" Алуминиумски фелни - ALCATRAS
 • 8 звучници
 • ABS-Систем за сопирање
 • Auto Light Assist - Автоматско долгосветло
 • Climatronic - Автоматски клима уред
 • Comfort telephony - Bluetooth
 • ESP-Електронкса програма застабилизација
 • Hill Hold Assistant - Асистент запоаѓање на нагорнини
 • LED предни светла со динамична контрола,автоматско миење на фарови и LED дневни светла
 • MDI конектори - USB, SD Card, Aux in
 • Maxi Dot Борд компјутер со колор дисплеј
 • Start-Stop систем регенеративно сопирањеGreen Tec
 • Автоматски дневни светла соCo/ Le Home функција
 • Висинско подесување на предните седишта
 • Внатрешен реторовизор со автоматскозатемнување
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Држач за наочари
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електричен серво управувач
 • Електрично регулирани, преклопливи исамо затемнувачки ретровизори со грејачи
 • Задни LED светла
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Карго-фиксирачки елементи
 • Миење на предни светла под притисок
 • Мрежа во багажникот
 • Мрежа во багажникот
 • Наизменична контрола на брисачите сосензор за дожд и светлосен асистент
 • Патосници, напред и позади
 • Пневматици - 205/55 R16
 • Преден пепеларник
 • Преден потпирач за раце
 • Предни светла за магла
 • Преклоплива задна клупа
 • Радио SWING со 6.5" екран во боја
 • Резервно челично тркалоРезервно челично тркало
 • Ретровизори и кваки во бојана каросерија
 • Ролетна на задно ветробранско стакло
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Темпомат
 • Тонирани стакла
 • Управувач подесив по височина идлабочина
 • Хром пакет (на страничните стакла)
 • Хром пакет во ентериерот
 • Централно заклучување со далечинско
 • Централно заклучување со далечинскоуправување со два преклопливи клуча
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 16" Алуминиумски фелни - ILIAS сопневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни - LEPUS сопневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни - TUNGA сопневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни - VELORUM сопневматици 205/55 R16
 • 17" Алуминиумски фелни - DENOM сопневматици 225/45 R17
 • 17" Алуминиумски фелни - TRIUS Black сопневматици 225/45 R17
 • 17" Алуминиумски фелни - TRIUS сопневматици 225/45 R17
 • 18" Алуминиумски фелни - ALARIS сопневматици 225/40 R18
 • 18" Алуминиумски фелни PICTORIS сопневматици 225/40 R18
 • 18" Алуминумски фелни - GOLUS сопневматици 225/40 R18
 • Alcantara ентериер - беж
 • Alcantara ентериер - црн
 • BLIND SPOT DETECTION - Систем задетектирање возила од мртов агол
 • CANTON Sound System (10звучници, дигитален еквилајзер)
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /Wi-Fi (LTE) / rSAP
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /Wi-Fi
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /безжична надворешна антена / безжично полнење / Wi-Fi (LTE) / rSAP
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /безжична надворешна антена / безжично полнење / Wi-Fi
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /безжична надворешна антена / безжично полнење
 • Comfort telephony - BT / Voice Control
 • Comfort telephony - BT / безжичнанадворешна антена / безжично полнење
 • Crew Protect Assist - Надграденпревентивен систем за заштита (Pre Crash Basis и Front)
 • Crew Protect Assist - Превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • Driver Activity Assistant - Систем запредупредување на замор кај возачот
 • Driving Mode Selection - Систем заизбирање на возачка програма (не може со 1.0 TSI)
 • Dynamic Chasis Control - содржи DrivingMode Selection и 3 персонализирани клуча (неможе со 1.0 TSI и 1.6 TDI мотор)
 • Dynamic ентериер со спортски седишта
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • KESSY - Централно заклучување без клучсо Start-Stop копче за палење на моторот
 • Kука за влечење koja се остранува
 • Kука за влечење, остранлива со адаптер
 • LANE ASSISTANT - Систем за автоматскоодржување на коловозна лента
 • LANE ASSISTANT заедно со BLIND SPOTDETECTION
 • LED Амбиентално осветлување - пакет
 • SMART LINK конекција за телефон
 • SUNSET - Длабоко затемните задно истранични стакла
 • Smart Link + Wireless RSE Appсамо со навигација Amundsen или Columbus
 • Адаптивен Темпомат до 160km/h
 • Адаптивен темпомат до 210km/h
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со Start-Stop копче
 • Алармен уред
 • Брисач на задното стакло
 • Вештачка кожа од задната страна напредните седишта
 • Виртуелна инструментална табла
 • Воздушно прениче за колена за возач
 • Греење на предни седишта и задниседишта
 • Греење на предни седишта
 • Дигитален радио прием
 • Дополнителна заштита под моторот напред
 • Држач за мобилен телефон
 • Електричен сончев кров
 • Електрично греење на преднотоветробранско стакло (неможе со 1.0 TSI)
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште, возачкото со меморија
 • Електрично прилагодливо возачкоседиште со меморија
 • Загревање на дизни за прскање напредниот ветробран
 • Задни LED светла
 • Заштита на моторот од лоши патишта
 • Камера за возење наназад(само со заден брисач и тел. подготовка)
 • Кожен ентериер со текстил на седечкатаповршина SHINE
 • Кожни седишта кожа/ткаенина VACHETTE
 • Мал кожен пакет (3 крак кожен управувачсо комадни за радио и телефон)
 • Мал кожен пакет (3 крак спортскиуправувач со команди за радио, телефон и педали за DSG) (Само за DSG модели)
 • Мал кожен пакет (3 крак управувач сокоманди за радио, телефон и греење)
 • Мал кожен пакет (3 крак управувач сокоманди за радио, телефон и педали за DSG) (Само за DSG модели)
 • Мал кожен пакет (3 крак управувач сокоманди за радио, телефон, греење и педали за DSG) (Само за DSG модели)
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" колордисплеј, Apple Connectivity, Smart Link - (без мапи)
 • Навигациски систем COLUMBUS со 9.2"колор дисплеј, 64BG меморија, Apple Con. Smart Link (со мапи)
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Пакет за лоши патишта
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо сензори напред и позади
 • Пневматици за сите сезони (All weather)со димензија 205/55 R16
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Покривка за багажниот простор со 2страни (гумена и текстил)
 • Преден и заден пепеларник
 • Преден наслон за раце JUMBO BOX заедносо 2 x USB приклучоци позади
 • Предни светла за магла со CORNERфункција
 • Преклопливи масички на наслонитеод предните седишта
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Приклучок од 230v во багажникот
 • Радио Bolero со 8" колор екран осетливна допир, Apple Connectivity (само со RA2 + 9WT + PT2)
 • Сензори за паркирање напред и позадиСензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање напред и позадисо контрола за приколка (Trailer Assist)
 • Спортска суспензија (не важи за4х4 моделите)
 • Странични воздушни перничиња и завесинапред и позади
 • Темпомат заедно со ограничувач на брзина

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна