Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

ŠKODA Connect

ŠKODA Connect содржи онлајн услуги, коишто пред сè и служат на вашата безбедност. Услугите овозможуваат едноставен пристап до онлајн информациите, како и до информациите за возилото.

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

ŠKODA Connect: Infotainment систем

Поврзете го вашиот ŠKODA Infotainment систем со интернет и отворете си го големиот свет на онлајн услугите, на пример со актуелни информации за сообраќајот и застоите или пак со вчитани предлози за рути.

 

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

Вашата паркинг позиција

Добијте информации за точната позиција на вашиот автомобил на големите паркинзи, од секое место на вашиот мобилен телефон, со податоци за адресата, времето и датумот на паркирање.

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

ŠKODA Connect: Проактивни услуги

Проактивните услуги на ŠKODA Connect ја содржат можноста за повик во случај на дефект, инфо повик, автоматско пријавување на незгода, планирање термин за сервис, како и извештај за состојбата на возилото.

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

Smart Link

Smart Link (Mirror Link®, Apple Car Play и Android Auto) се управува преку Infotainment системот и овозможува безбедно ракување со мобилниот телефон за време на возењето. Smart Link ја содржи и Smart Gate функцијата. Со помош на Smart Gate можете преку WiFi да го поврзете вашиот паметен телефон со возилото и да имате пристап до избрани податоци. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна