Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Comfort Wizard

Адаптивен темпомат (ACC)

Покрај вообичаената функција на темпоматот, ACC одржува безбедно растојание од возилата пред вас со користење на радар во предната решетка.

ŠKODA OCTAVIA Comfort Wizard

Асистент за долги светла

Сега можете подолго да возите со долго светло, без да ги заслепите возачите што доаѓаат од спротивната насока. Системот за помош за долго светло, во зависност од ситуацијата, се префрлува меѓу долгото и собореното светло.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна