Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Безбедност

Воздушно перниче за возач и совозач

Воздушното перниче за возачот и совозачот во OCTAVIA се грижат за безбедноста за време на возењето, при што воздушното перниче за совозачот може по желба и да се исклучи..

ŠKODA OCTAVIA Безбедност

Странични задни воздушни перничиња

Задните странични воздушни перничиња се грижат за тоа, и сите сопатници во возилото секогаш да се чувствуваат безбедни.

ŠKODA OCTAVIA Безбедност

Воздушно перниче за колената

Воздушното перниче за колена ги штити колената и нозете на возачот од силен контакт со управувачкиот столб.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна