Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Easy Parking

Асистент за паркирање

На сите оние, кои сакаат да бидат поштедени од комплицираното маневрирање при паркирањето, системот за помош во управување при паркирање им ја нуди совршената поддршка. Бидејќи овој систем ви помага при пронаоѓањето на соодветен паркинг и го паркира возилото во попречно и надолжно место за паркирање - а потоа дури и самостојно повторно ви помага да излезете од него. Вие мора само да додавате гас и да запирате.

ŠKODA OCTAVIA Easy Parking

Асистент за паркирање со приколка

Сакате ли да го паркирате вашиот автомобил со приколка? Системот за помош при возење со приколка ги прави вашите маневри за паркирање поедноставни и посигурни. Овој систем ја презема контролата на управувачот при бавно возење наназад.

ŠKODA OCTAVIA Easy Parking

Задна камера

Со камерата за помош при возење наназад во задниот дел се контролира областа зад возилото и се прикажува совршениот начин за безбедно паркирање.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна