Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Комфор

Греење на управувачот

Со мултифункционалниот кожен управувач можете да управувате како со радиото така и со телефонот, а алтернативно и со DSG (менувачот со двојна спојка). Управувачот може да се опреми и со функција на загревање, којашто се управува преку Infotainment системот.

ŠKODA OCTAVIA Комфор

Multimediahalter

Вашите уреди можат безбедно да бидат транспортирани во повеќенаменскиот држач во средишната конзола.

ŠKODA OCTAVIA Комфор

Maxi Dot дисплеј во боја

Благодарение на новите системи, можете да ги избегнете критичните ситуации во сообраќајот или да ги ублажите евентуалните последици од нив. Кон новитетите на OCTAVIA припаѓа и Maxi Dot дисплејот во боја. Меѓу другото, на него се прикажуваат функциите на системите за помош на возачот во видното поле на возачот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна