Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Практичност

Багажен простор

Багажниот простор нуди неспоредливи 590 литри волумен и цели 1580 литри волумен со спуштени грбни потпирачи.

ŠKODA OCTAVIA Практичност

Капацитет

Со оваа големина на багажниот простор можете по потреба да транспортирате и предмети со исклучителни димензии. Задните седишта можат да се спуштат нанапред со копчето за деблокирање во багажниот простор. На тој начин товарањето на возилото станува уште поедноставно. 

ŠKODA OCTAVIA Практичност

Удобно патување

Отсега, со нетрпение ќе ги очекувате и долгите патувања. Покрај комфорните седишта, OCTAVIA нуди и доволно простор за секој патник.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна