Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Дизајн

Уникатен и разновиден во исто време

Подобрувањето на една икона е голем предизвик. Во новата ŠKODA OCTAVIA ги обединивме сите добри нешта, коишто истата ја прават модерен автомобил, а некои од нив дури и ги подобривме. Резултатот е автомобил, којшто изгледа толку брилијантно, како и што се вози. Промената во дизајнот содржи кристални рабови, кои му даваат на автомобилот самоуверен израз.

ŠKODA OCTAVIA Дизајн

Целосно во LED

Двојните фарови му даваат на возилото незаменлив изглед со LED технологија.

ŠKODA OCTAVIA Дизајн

LED амбиентално светло

LED осветлувањето на внатрешниот простор може да се постави во 10 различни бои.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна