Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Scout Infotainment

Радио Swing

Радиото SWING располага со 6,5" екран на допир во боја, како и со преграда за SD мемориска картичка, Bluetooth и USB приклучок.

ŠKODA OCTAVIA Scout Infotainment

Радио Bolero

Радиото BOLERO располага со 8" екран во боја и резолуција од 800 х 480 пиксели. Има сензори кои при доближување на вашата рака екранот се активира.

ŠKODA OCTAVIA Scout Infotainment

Навигациски систем Amundsen

Системот за радио и навигација AMUNDSEN располага со 8" екран во боја, две прегради за SD мемориски картички. Со функцијата Media Command имате пристап до избрани навигациски и радио функции преку апликацијата ŠKODA Command App на вашиот паметен телефон или таблет.

ŠKODA OCTAVIA Scout Infotainment

Навигациски систем Columbus

Системот за радио и навигација COLUMBUS содржи интегрирани мапи и располага со 9,2" екран во боја со резолуција од 1280 х 640 пиксели. Исто така содржи две прегради за SD мемориски картички,  64 GB меморија, слот за SIM картичка со LTE модул кој дозволува интернет пристап.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна