Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Scout Багажник

Мрежа во багажникот

Мрежниот систем го спречува паѓањето на предметите и може да се распореди на повеќе начини.

ŠKODA OCTAVIA Scout Багажник

Карго фиксирачки елементи

Со помош на елементите за фиксирање, предметите повеќе нема да можат неконтролирано да се излизгаат во багажниот простор.

ŠKODA OCTAVIA Scout Багажник

Варијабилен под

Варијабилниот под за товарање на OCTAVIA Combi има рамни рабови за товарање, со што товарањето и растоварањето на вашето возило станува уште поедноставно.

ŠKODA OCTAVIA Scout Багажник

Капацитет

Каде би го сместиле вашиот капут, јакна или чадор? Веднаш под капакот од багажникот се наоѓа простор каде може да ги чувате уредно и чисто.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна