Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Scout Комфор

Дво-зонски автоматски клима уред

Дво-зонскиот Climatronic во SCOUT автоматски ја одржува температурата во возилото. Сензорот за влажност го намалува замаглувањето на предниот ветробран и одржува удобна температура. 

ŠKODA OCTAVIA Scout Комфор

Касета со ладење

Вашите набавки се добро зачувани за време на патувањето во изладената и осветлена касета.

ŠKODA OCTAVIA Combi Комфор

Електричен панорамски сончев кров

За да се осигура оптимална температура, панорамскиот сончев кров е направен од затемнето стакло кој го намалува пренесувањето на светлина и топлина во кабината.

ŠKODA OCTAVIA Scout Комфор

Персонализација

Опцијата за персонализација овозможува да имате повеќе профили со свои индивидуални ставки на возење при активирање на вашето возило. Тоа ќе го препознае вашиот индивидуален профил на возење преку кодираниот клуч кој го користите за отклучување и соодветно ќе ги подеси сите зачувани ставки.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна