Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Scout Simply Clever детали

Гребалка за мраз

Со гребалката за мраз во капакот од резервоарот во секое време ќе го совладате мразот.

 

ŠKODA OCTAVIA Scout Simply Clever детали

Преграда за флуросцентно елече

Држачот за флуоресцентен елек се наоѓа директно под седиштето на возачот, при што флуоресцентниот елек ви е секогаш на дофат.

ŠKODA OCTAVIA Scout Simply Clever детали

Држач за шише

Држачот за шишиња во предните врати има место за шише од 1,5 литри.

ŠKODA OCTAVIA Scout Simply Clever детали

Jumbo Box

Практичен и функционален, се наоѓа помеѓу двете предни седишта.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна