Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Scout

Ентериер

Ентериерот во OCTAVIA SCOUT е дизајниран да може удобно да пренесе 5 патници без никакви потешкотии. Со 1.449 мм ширина и повеќе од доволно простор на задните седишта, OCTAVIA SCOUT нуди комфорно патување и на подолги релации.

ŠKODA OCTAVIA Scout

Комуникација

Претворете го вашиот управувач во команден центар: изберете ја вашата омилена песна, извршете важен телефонски повик, пребарувајте опции на вашиот борд компјутер и уште многу други можности. Како дополнување, управувачот во SCOUT има свој уникатен декор и значка.

ŠKODA OCTAVIA Scout

Ориентација

Без разлика дали знаете сами да се ориентирате, навигацискиот систем Columbus со 9,2" екран во боја и стаклен дизајн има доволно опции кои ќе ви се најдат при рака на вашите патувања. Управувајте со автоматската клима, вашата музика, одсликајте ги вашите мобилни апликации преку Smart Link или пoдесете го возилото по ваша желба.

ŠKODA OCTAVIA Scout

Чуствувајте се добредојдени

Декоративните прагови на вратата со гравирано SCOUT лого, не само користат како заштита туку нудат и чуство на добредојденост во фамилијата на авантуристи

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна