Модели

Škoda Octavia Комфор

Радост во секој свиок

Инженерите на Škoda направија огромни напори за Octavia RS да биде исклучително забавна во свиоците. Специфичната спортска шасија има цврста суспензија со пократки пружини и специфични спортски амортизери. Стандардно засилените сопирачки и суспензијата со повеќе врски на задната оска обезбедуваат одлични карактеристики на управување и висока удобност при возењето.

Škoda Octavia Комфор

Прогресивно управување

Octavia RS е опремена со прогресивно управување за да обезбеди подобро управување и агилност во кривините. Прогресивното управување го менува односот во зависност од тоа колку е свртено тркалото за да не мора постојано да ги вртите рацете околу воланот. Ова го олеснува маневрирањето во свиоците, во градскиот сообраќај или при паркирање.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна