Модели

Škoda Octavia Мотори

Чист бензин

Ако сакате моќен мотор со одличен звук, тогаш одберете 2.0 TSI 180 kW. 7-брзинскиот автоматски менувач DSG или 6-брзинскиот мануелен се достапни во комбинација со моќниот агрегат. Силата секогаш се пренесува на предните тркала.

Škoda Octavia Мотори

Моќ во секое време

Моќен, но економичен дизел мотор од 147 kW 2.0 TDI. Спарен исклучиво со 7-брзинскиот автоматски менувач DSG, најмногу ќе ги цените неговите силни страни на отворен пат, кога тој ќе продолжи неуморно да се движи напред. Достапно со погон на предните и сите тркала.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна