Модели

Škoda Octavia Дизајн

Динамична предница

 

Стандардните целосни LED Matrix светла со специјално дизајнирани LED светла за магла му го даваат на Octavia RS карактеристичниот изглед. Предниот браник во боја на каросеријата и црниот дифузер го заокружуваат динамичниот впечаток на предниот дел.

Škoda Octavia Дизајн

СЈАЈНА ЦРНА РЕШЕКА

На предниот дел доминира решетката на ладилникот и рамката во црна сјајна завршница. Дополнителен акцент е сребреното лого RS со црвено "V", што значи "победа".

Škoda Octavia Дизајн

Спортска задница

Спортските гени на Octavia RS навистина доаѓаат до израз на задниот дел од автомобилот, во кој доминираат црните карактеристики со висок контраст и стандардните целосни LED задни светла со динамични индикатори. Името на Škoda и логото RS се во иста боја. Дифузерот и спојлерите на задната врата и задниот браник помагаат да се подобри протокот на воздух.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна