Модели

Škoda Octavia RS комфор

Ентериер - алкантара

Достапна е комбинација од алкантара/ кожа со црвен или сив штеп.

Škoda Octavia RS комфор

Ентериер - ткаенина

RS спортските седишта со суптилна алкантара во внатрешноста се исто така достапни со црвени или сиви трим елементи.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете