Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Škoda Octavia RS дизајн

Петти спојлер

Петтиот спојлер ја подобрува стабилноста при високи брзини со возилото.

Škoda Octavia RS дизајн

Издуви

Хромирани издувни цевки ја красат левата страна на браникот и исто така перфектно се усогласуваат со спортскиот впечаток на Octavia RS.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна