Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Škoda Octavia RS simply clever

Погон на сите тркала

Интелегентен погон на сите тркала. Додека во нормални услови ги користи само предните тркала, системот препознава екстремни услови и го пренасочува погонот на сите четири тркала.

Škoda Octavia RS simply clever

Моторот

Секоја Octavia RS има спортски дух, без разлика каков избор на мотор направите.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна