Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Škoda Octavia RS функционално

Performance Mode Selection

Динамичната контрола на шасијата континуирано го следи режимот на возење и овозможува адаптирање на вашиот индивидуален стил преку системот за избирање на возачка програма.

Škoda Octavia RS функционално

Персонализација

Infotainment системот овозможува персонализација на неколку возачки профили со свои индивидуални преференции. Пример: возачката програма, електричното возачко седишта со мемориска функција, клима уредот, радиото и навигацискиот систем.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна