Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia FL RS 2.0 TDI 184ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
25.834
Octavia FL RS 2.0 TDI 184ks DSG6
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
27.958
Octavia FL RS 2.0 TDI 184ks DSG6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
30.609
Octavia FL RS 2.0 TSI 230ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
230
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
25.564
Octavia FL RS 2.0 TSI 230ks DSG6
Гориво
Gasoline
КС/KW
230
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
27.688

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете