Модели

ŠKODA OCTAVIA Infotainment

Радио "Swing"

Радиото "Swing" располага со 6,5" екран на допир во боја, како и со преграда за SD мемориска картичка и двоен тјунер.

ŠKODA OCTAVIA Infotainment

Радио "Bolero"

Радиото "Bolero" располага со 8" Multitouch екран во боја, преграда за SD мемориска картичка, двоен тјунер, Smart Link, Smart Gate како и со WLAN интерфејс за пренос на податоци за возилото на паметен телефон, таблет или лаптоп.

ŠKODA OCTAVIA Infotainment

Навигациски систем "Amundsen"

Системот за радио и навигација "Amundsen" располага со 8" Multitouch екран во боја, две прегради за SD мемориски картички, двоен тјунер за радио и многу повеќе. Со функцијата Media Command имате пристап до избрани навигациски и радио функции преку апликацијата ŠKODA Command App на Вашиот паметен телефон или таблет.

ŠKODA OCTAVIA Infotainment

Навигациски систем "Columbus"

Системот за радио и навигација "Columbus' содржи систем за препознавање сообраќајни знаци и располага со 9,2" Multitouch екран во боја, две прегради за SD мемориски картички, DVD читач, SmartL ink, Smart Gate и многу други функции. Покрај Media Command, Infotainment системот "Columbus" располага и со систем за помош при одржување на коловозната лента.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете