Модели

ŠKODA OCTAVIA Безбедност

Воздушно перниче за возач и совозач

Воздушното перниче за возачот и совозачот во OCTAVIA се грижат за безбедноста за време на возењето, при што воздушното перниче за совозачот може по желба и да се исклучи..

ŠKODA OCTAVIA Безбедност

Странични задни воздушни перничиња

Задните странични воздушни перничиња се грижат за тоа, и сите сопатници во возилото секогаш да се чувствуваат безбедни.

ŠKODA OCTAVIA Безбедност

Воздушно перниче за колената

Воздушното перниче за колена ги штити колената и нозете на возачот од силен контакт со управувачкиот столб.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете