Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia Combi FL Active 1.2 TSI 85ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
85
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.418
Oct Combi FL Active 1.0 TSI 115ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
16.218
Oct Combi FL Active 1.0 TSI 115ks DG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
18.423
Octavia Combi FL Active 1.6 TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
17.497
Octavia Combi Active 1.6 TDI 115ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
18.252
Octavia Comb FL Active 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
17.619
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia Combi FL Amb 1.6 TDI 115ks DG7
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
21.625
Oct Combi FL Amb 2.0 TDI 150ks DG7 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
25.665
Octavia Combi FL Amb 1.4 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
18.352
Octavia Combi FL Amb 1.4 TSI 150ks DG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
20.429
Octavia Combi FL Amb 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
20.196
Oct Combi FL Ambi 1.8 TSI 180ks DG6 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
25.228
Octavia Combi FL Amb 1.8 TSI 180ks DG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
22.622
Octavia Combi FL Amb 1.6 TDI 115ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
19.214
Octavia Combi FL Amb 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
20.613
Oct Combi FL Amb 2.0 TDI 150ks MT6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
22.972
Octavia Combi FL Amb 2.0 TDI 150ks DG6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
23.047
Oct Combi FL Amb 2.0 TDI 184ks DG6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
Менувач со двојна сп
Врати
5
Ценовник
26.388
Octavia Combi FL Amb 1.6 TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
18.500
Oct Comb FL Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
18.720
Oct Comb FL Ambition 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
20.796
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia Combi FL L&K 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.459
Oct Combi FL L&K 1.8 TSI 180ks DG6 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
31.284
Octavia Combi FL L&K 1.8 TSI 180ks DG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
29.161
Octavia Combi FL L&K 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
27.101
Oct Combi FL L&K 2.0 TDI 150ks MT6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
29.736
Octavia Combi FL L&K 2.0 TDI 150ks DG6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
29.606
Oct Combi FL L&K 2.0 TDI 150ks DG7 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
31.938
Oct Combi FL L&K 2.0 TDI 184ks DG6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
32.675
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia Combi FL RS 2.0 TSI 230ks DG6
Гориво
Gasoline
КС/KW
230
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
29.177
Oct Combi FL RS 2.0 TDI 184ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.781
Oct Combi FL RS 2.0 TDI 184ks DG6
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
29.453
Oct Combi FL RS 2.0 TDI 184ks DG6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
31.574
Octavia Combi FL RS 2.0 TSI 230ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
230
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.511
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Oct Combi FL Scout 1.8 TSI 180ks DG6 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
29.704
Oct Combi FL Scout 2.0 TDI 150ks MT6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
27.703
Oct Combi FL Scout 2.0 TDI 150ks DG7 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
30.430
Oct Combi FL Scout 2.0 TDI 184ks DG6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
30.888
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Octavia Combi Style 1.6 TDI 115ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
22.093
Octavia Combi FL Style 1.6 TDI 115ks DG7
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
24.204
Oct Combi FL Style 2.0 TDI 150ks DG7 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
29.049
Oct Combi FL Style 2.0 TDI 184ks DG6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
184
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
29.786
Octavia Combi FL Style 1.4 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
20.890
Octavia Combi FL Style 1.4 TSI 150ks DG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
23.326
Octavia Combi FL Style 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
23.089
Oct Combi FL Style 1.8 TSI 180ks DG6 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
27.868
Octavia Combi FL Style 1.8 TSI 180ks DG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
25.784
Octavia Combi FL Style 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
23.717
Oct Combi FL Style 2.0 TDI 150ks MT6 4X4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.348
Octavia Combi FL Style 2.0 TDI 150ks DG6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
26.221
Oct Comb FL Style 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
21.590
Oct Comb FL Style 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
23.700

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете