Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Радио "Swing"

Радиото "Swing" располага со 6,5" екран на допир во боја, како и со преграда за SD мемориска картичка и двоен тјунер.

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Радио "Bolero"

Радиото Bolero располага со 8" Multitouch екран во боја, преграда за SD мемориска картичка, двоен тјунер, Smart Link, Smart Gate како и со WLAN интерфејс за пренос на податоци за возилото на паметен телефон, таблет или лаптоп.

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Навигациски систем "Amundsen"

Системот за радио и навигација "Amundsen" располага со 8" Multitouch екран во боја, две прегради за SD мемориски картички, двоен тјунер за радио и многу повеќе. Со функцијата Media Command имате пристап до избрани навигациски и радио функции преку апликацијата ŠKODA Command App на вашиот паметен телефон или таблет.

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Навигациски систем "Columbus"

Системот за радио и навигација "Columbus" содржи систем за препознавање сообраќајни знаци и располага со 9,2" Multitouch екран во боја, две прегради за SD мемориски картички, DVD читач, Smart Link, Smart Gate и многу други функции. Покрај Media Command, Infotainment системот "Columbus" располага и со систем за помош при одржување на коловозната лента.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна