Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Combi Багажник

Мрежа во багажникот

Мрежниот систем го спречува паѓањето на предметите и може да се распореди на повеќе начини.

ŠKODA OCTAVIA Combi Багажник

Карго фиксирачки елементи

Со помош на елементите за фиксирање, предметите повеќе нема да можат неконтролирано да се излизгаат во багажниот простор.

ŠKODA OCTAVIA Combi Багажник

Варијабилен под

Варијабилниот под за товарање на OCTAVIA Combi има рамни рабови за товарање, со што товарањето и растоварањето на вашето возило станува уште поедноставно.

ŠKODA OCTAVIA Combi Багажник

Капацитет

Со големината на багажниот простор на OCTAVIA Combi можете по потреба да транспортирате и предмети со исклучителни димензии.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна