Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Combi Комфор

Клима Уред

Со клима уредот на OCTAVIA Combi секогаш ќе ја задржите контролата.

ŠKODA OCTAVIA Combi Комфор

Греење на управувачот

Со мултифункционалниот кожен управувач можете да управувате како со радиото така и со телефонот, а алтернативно и со DSG (менувачот со двојна спојка). Опционално, управувачот може да се опреми и со функција на загревање, којашто се управува преку Infotainment системот - смрзнатите прсти се минато.

ŠKODA OCTAVIA Combi Комфор

Држач за медиа уреди

Вашите електронски уреди можат безбедно да се транспортираат во мултимедискиот држач на двојниот држач за пијалаци во средишната конзола.

ŠKODA OCTAVIA Combi Комфор

Електричен сончев кров

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна