Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема SCOUT

 • 17" Алуминиумски фелни - NIVALIS
 • 8 звучници
 • Auto Light Assist - Автоматско долгосветло
 • Climatronic - Автоматски клима уред
 • Hill Hold Assistant - Асистент запоаѓање на нагорнини
 • LED Амбиентално осветлување во кабината
 • MDI конектори - USB, SD Card, Aux in
 • Maxi Dot Борд компјутер со колор дисплеј
 • SUNSET - Длабоко затемнети задно истанични стакла
 • Автоматски дневни светла соComing Home функција
 • Внатрешен реторовизор со автоматскозатемнување
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Греење на предни седишта
 • Дополнителна заштита под моторот напред
 • Држач за наочари
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електричен серво управувач
 • Електрично регулирани, преклопливи исамо затемнувачки ретровизори со грејачи
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Кожен мултифункционален управувач согреење
 • Лумбарно и висинско подесување напредните седишта
 • Мало резервно челично тркало
 • Мрежа во багажникот
 • Наизменична контрола на брисачите сосензор за дожд и светлосен асистент
 • Пакет за лоши патишта
 • Патосници, напред и позади
 • Преден пепеларник
 • Предни светла за магла
 • Преклоплива задна клупа
 • Ретровизори и кваки во бојана каросерија
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови
 • Телефонска подготовка Bluetooth
 • Темпомат заедно со ограничувач на брзина
 • Тонирани стакла
 • Управувач подесив по височина идлабочина
 • Хром пакет во ентериерот
 • Централно заклучување со далечинскоуправување со два преклопливи клуча
 • Црни кровни шини
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 18" Алуминиумски фелни - BRAGA
 • 18"Алуминиумски фелни - BRAGA Anthracite
 • BLIND SPOT DETECTION - Систем задетектирање возила од мртов агол
 • Bluetooth, безжична антена,Voice controlWiFi, rSAP (LTE) и безжично полнење
 • CANTON Sound System (10звучници, дигитален еквилајзер)
 • Crew Protect Assist - Надграденпревентивен систем за заштита (Pre Crash Basis и Front)
 • Crew Protect Assist - Превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • Driver Activity Assistant - Систем запредупредување на замор кај возачот
 • Driving Mode Selection заедно со OffRoad функција и 3 персонализирани клуча
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • KESSY - Централно заклучување без клучсо Start-Stop копче за палење на моторот
 • Kука за влечење, остранлива со адаптер
 • LANE ASSISTANT - Систем за автоматскоодржување на коловозна лента
 • LANE ASSISTANT заедно со BLIND SPOTDETECTION
 • Mobile Phone Portal - BT конекција,Voice Control, безжична антена, безжично полнење + Wi-Fi
 • Mobile phone portal – со Bluetooth,Voice Control, безжична конекција и безжично полнење
 • SMART LINK конекција за телефон
 • Smart Link + Wireless RSE Appсамо со навигација Amundsen или Columbus
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со Start-Stop копче
 • Алармен уред
 • Алуминиумски фелни - HAWK Anthracite7 x 17
 • Воздушно прениче за колена за возач
 • Греење на предни седишта и задниседишта
 • Дигитален радио прием
 • Дражач за мобилен телефон
 • Електричен панорамски сончев кров
 • Електрично греење на преднотобетробранско стакло (неможе со 1.0 TSI)
 • Електрично отварање/ затворање набагажникот
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште, возачкото со меморија
 • Електрично прилагодливо возачкоседиште со меморија
 • Загревање на дизни за прскање напредниот ветробран
 • Задни LED светла
 • Зголемен волумен на резервоарот загориво
 • Камера за возење наназад(само со заден брисач и тел. подготовка)
 • Мал кожен пакет (кожен управувач со 3
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" колордисплеј, Apple Connectivity, Smart Link - (без мапи)
 • Навигациски систем COLUMBUS со 9.2"колор дисплеј, 64GB меморија, Apple Con. Smart Link (со мапи)
 • Независно греење со далечинскиуправувач WEBASTO
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо сензори напред и позади
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Покривка за багажниот простор со 2страни (гумена и текстил)
 • Преден и заден пепеларник
 • Преден наслон за раце JUMBO BOX заедносо 2 x USB приклучоци позади
 • Предни светла за магла со CORNERфункција
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Приклучок од 230v во багажникот
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање напред и позадисо контрола за приколка (Trailer Assist)
 • Странични воздушни перничиња и завесинапред и позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна