Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема AMBITION

 • ABS-Систем за сопирање
 • Comfort telephony - Bluetooth
 • ESP-Електронкса програма застабилизација
 • Hill Hold Assistant - Асистент запоаѓање на нагорнини
 • LED предни дневни светла
 • MDI конектори - USB, SD Card, Aux in
 • Maxi Dot - Борд компјутер
 • Автоматски дневни светла соCo/ Le Home функција
 • Брисач на задното стакло
 • Висинско прилагодување на возачкоседиште
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Држач за наочари
 • Електричен серво управувач
 • Електрично регулирани ретровизори согреење и електрично преклопување
 • Задни LED светла
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Мал кожен пакет (3 крак управувач,менувач и рачна сопирачка)
 • Наизменична контрола на брисачите сосензор за дожд и светлосен асистент
 • Пневматици - 205/55 R16
 • Полуавтоматски клима уред Climatic
 • Преден пепеларник
 • Преден потпирач за раце
 • Предни светла за магла
 • Преклоплива задна клупа
 • Резервно челично тркало
 • Ретровизори и кваки во бојана каросерија
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Тонирани стакла
 • Управувач подесив по височина идлабочина
 • Хром пакет во ентериерот
 • Централно заклучување со далечинско
 • Централно заклучување со далечинскоуправување со два преклопливи клуча
 • Црни кровни шини
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 16" Алуминиумски фелни - ALCATRAS сопневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни - ILIAS сопневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни - LEPUS сопневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни - TUNGA сопневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни - VELORUM сопневматици 205/55 R16
 • 17" Алуминиумски фелни - DENOM сопневматици 225/45 R17
 • 17" Алуминиумски фелни - TRIUS Black сопневматици 225/45 R17
 • 17" Алуминиумски фелни - TRIUS сопневматици 225/45 R17
 • 18" Алуминиумски фелни - ALARIS сопневматици 225/40 R18
 • 18" Алуминиумски фелни PICTORIS сопневматици 225/40 R18
 • 18" Алуминумски фелни - GOLUS сопневматици 225/40 R18
 • 8 звучници
 • Auto Light Assist - Автоматско долгосветло
 • BLIND SPOT DETECTION - Систем задетектирање возила од мртов агол
 • CANTON Sound System (10звучници, дигитален еквилајзер)
 • Climatronic - Автоматски клима уред
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /Wi-Fi (LTE) / rSAP
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /Wi-Fi
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /безжична надворешна антена / безжично полнење / Wi-Fi (LTE) / rSAP
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /безжична надворешна антена / безжично полнење / Wi-Fi
 • Comfort telephony - BT / Voice Control /безжична надворешна антена / безжично полнење
 • Comfort telephony - BT / Voice Control
 • Comfort telephony - BT / безжичнанадворешна антена / безжично полнење
 • Crew Protect Assist - Надграденпревентивен систем за заштита (Pre Crash Basis и Front)
 • Crew Protect Assist - Превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • Driver Activity Assistant - Систем запредупредување на замор кај возачот
 • Driving Mode Selection - Систем заизбирање на возачка програма (не може со 1.0 TSI)
 • Dynamic Chasis Control - содржи DrivingMode Selection и 3 персонализирани клуча (неможе со 1.0 TSI и 1.6 TDI мотор)
 • Dynamic ентериер со спортски седишта
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • KESSY - Централно заклучување без клучсо Start-Stop копче за палење на моторот
 • Kука за влечење koja се остранува
 • Kука за влечење, остранлива со адаптер
 • LANE ASSISTANT - Систем за автоматскоодржување на коловозна лента
 • LANE ASSISTANT заедно со BLIND SPOTDETECTION
 • LED предни светла со динамична контрола,автоматско миење на фарови и LED дневни светла
 • MITSUMI ( Apple connectivity )
 • Maxi Dot Борд компјутер со колор дисплеј
 • SMART LINK конекција за телефон
 • SUNSET - Длабоко затемните задно истранични стакла
 • Smart Link + Wireless RSE Appсамо со навигација Amundsen или Columbus
 • Адаптивен Темпомат до 160km/h
 • Адаптивен темпомат до 210km/h
 • Адаптивни Bi-Xenon светла со миење напредните фарови
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со Start-Stop копче
 • Алармен уред
 • Вештачка кожа од задната страна напредните седишта
 • Виртуелна инструментална табла
 • Внатрешен реторовизор со автоматскозатемнување
 • Воздушно прениче за колена за возач
 • Греење на предни седишта и задниседишта
 • Греење на предни седишта
 • Дво-страна покривка за багажниот простор(гума/ текстил)
 • Дигитален радио прием
 • Дополнителна заштита под моторот напред
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Дражач за мобилен телефон
 • Електричен панорамски сончев кров
 • Електрично греење на преднотобетробранско стакло (неможе со 1.0 TSI)
 • Електрично отварање/ затворање набагажникот
 • Електрично преклопливи ретровизори согреење и автоматско затемнување со стоп светло
 • Загревање на дизни за прскање напредниот ветробран
 • Заштита на моторот од лоши патишта
 • Зголемен волумен на резервоарот загориво
 • Камера за возење наназад(само со заден брисач и тел. подготовка)
 • Кожен ентериер со текстил на седечкатаповршина SHINE
 • Кровни шини сребрени(црни се стандард за Combi)
 • Лумбарно и висинско подесување напредните седишта
 • Мал кожен пакет (3 крак кожен управувачсо команди за радио и телефон)
 • Мал кожен пакет (3 крак спортскиуправувач со команди за радио и телефон)
 • Мал кожен пакет (3 крак спортскиуправувач со команди за радио, телефон и педали за DSG) (Само за DSG модели)
 • Мал кожен пакет (3 крак управувач сокоманди за радио, телефон и греење)
 • Мал кожен пакет (3 крак управувач сокоманди за радио, телефон и педали за DSG) (Само за DSG модели)
 • Мал кожен пакет (3 крак управувач сокоманди за радио, телефон, греење и педали за DSG) (Само за DSG модели)
 • Мал кожен пакет 3 крак управувач сокоманди за радио и менувач на волан за DSG
 • Мрежа во багажникот
 • Мултифункционална кутија
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" колордисплеј, Apple Connectivity, Smart Link - (без мапи)
 • Навигациски систем COLUMBUS со 9.2"колор дисплеј, 64GB меморија, Apple Con. Smart Link (со мапи)
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Пакет за лоши патишта
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо сензори напред и позади
 • Патосници текстилни, напред и позади
 • Пневматици за сите сезони (All weather)со димензија 205/55 R16
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Покривка за багажниот простор со 2страни (гумена и текстил)
 • Преден и заден пепеларник
 • Преден наслон за раце JUMBO BOX заедносо 2 x USB приклучоци позади
 • Предни светла за магла со CORNERфункција
 • Преклопливи масички на наслонитеод предните седишта
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Приклучок од 230v во багажникот
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање напред и позадисо контрола за приколка (Trailer Assist)
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови
 • Спортска суспензија (не важи за4х4 моделите)
 • Странични воздушни перничиња и завесинапред и позади
 • Темпомат заедно со ограничувач на брзина
 • Темпомат
 • Хром пакет (на страничните стакла)

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна