Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Combi Simply Clever

Преграда за чадор

Поздравете го дождот со насмевка. Под седиштето на совозачот се наоѓа преграда со оригинален ŠKODA чадор. 

ŠKODA OCTAVIA Combi Simply Clever

Преграда за вашиот мобилен телефон

Оваа практична преграда за телефон, којашто се наоѓа пред рачката на менувачот, го засилува сигналот на вашиот мобилен телефон. Истовремено, полни компатибилни мобилни телефони што можат индуктивно да се полнат без кабел за време на возењето. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна