Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Combi Технологија

ŠKODA Connect

Уживајте во впечатливите панорамски слики од 360 степени и виртуелните тури директно на главниот дисплеј, со голем број на целни дестинации, уште пред да пристигнете до нив.*

*Функцијата Google Street View* е моментално недостапна.

ŠKODA OCTAVIA Combi Технологија

Секогаш поврзан со ŠKODA Connect

Да се биде онлајн за време на возењето, не значи само да се има пристап до забавата и информациите, туку да се добие и можна поддршка за време на истото. ŠKODA CONNECT е вашата порта до светот на неограничени можности за комуникација.

ŠKODA OCTAVIA Combi Технологија

USB приклучоци

Добри вести! Повеќе нема караници околу USB-приклучокот и приклучокот за напојување, бидејќи OCTAVIA Combi за тоа го нуди идеалното решение. Два USB-приклучока како и приклучок за напојување од 230V ги дочекуваат патниците на задната клупа. Дополнително, напред ќе најдете и AUX In и уште еден дополнителен USB приклучок.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна