Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Combi практичност

Капацитет

Со оваа големина на багажниот простор можете по потреба да транспортирате и предмети со исклучителни димензии. Задните седишта можат да се спуштат нанапред со копчето за деблокирање во багажниот простор. На тој начин товарањето на возилото станува уште поедноставно. 

ŠKODA OCTAVIA Combi практичност

Приклучоци

Караниците за USB приклучокот се минато. OCTAVIA Combi му нуди можност на секој сопатник да биде "always on" со доволно USB-приклучоци.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна