Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA OCTAVIA Combi Дизајн

Убаво, практично

Во внатрешниот простор се наоѓаат многубројни можности за приклучување и безбедносни комфорни системи, коишто ја прават ŠKODA OCTAVIA автомобил што е класа самиот по себе. ŠKODA OCTAVIA се залага за нашата филозофија, да конструираме фасцинантни возила, кои едноставно побудуваат радост - како во минатото, така и денес.

ŠKODA OCTAVIA Combi Дизајн

LED светла

Двојните фарови му даваат на возилото незаменлив изглед со LED технологија.

ŠKODA OCTAVIA Combi Дизајн

LED амбиентално светло

LED амбиенталното осветлувањето на внатрешниот простор може да се постави во 10 различни бои.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна