Модели

Динамична, подобра, поубава.

OCTAVIA COMBI

Од 15.418
CO₂ 99 - 149 g/km
Потрошувачка 3.3 - 6.5 l/100km

Динамична, подобра, поубава.

Динамична, подобра, поубава.

Динамична, подобра, поубава.

Динамична, подобра, поубава.

Динамична, подобра, поубава.

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA Combi

1

Уникатен и разновиден истовремено

Подобрувањето на една Икона е голем предизвик. Во новата ŠKODA OCTAVIA Combi ги обединивме сите добри нешта, коишто истата ја прават модерен автомобил, а некои од нив дури и ги подобривме. Резултатот е автомобил, којшто изгледа толку брилијантно, како и што се вози. Промената во дизајнот содржи кристални рабови, кои му даваат на автомобилот самоуверен израз.

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA Combi

2

Практичност

Со оваа големина на багажниот простор можете по потреба да транспортирате и предмети со исклучителни димензии.

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA Combi

3

Фелни

При разновидниот избор на фелни од лесен метал, на Вашето возило можете да му дадете уште поиндивидуален карактер.

 

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA Combi

4

Технологија

Да се биде онлајн за време на возењето, не значи само да се има пристап до забавата и информациите, туку и да се добие можна поддршка за време на истото. ŠKODA CONNECT е Вашата порта до светот на неограничени можности за комуникација. 

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA Combi

5

Добредојдовте во вашиот подвижен дом

Внатрешната опрема на OCTAVIA е комфорна и безбедно конструирана, со нежно, хармонично осветлување на просторот долж внатрешната страна на автомобилот.

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA Combi

6

Simply Clever

Возењето треба да Ви претставува уживање, а не напорна обврска. Сеедно дали е службено или приватно, многубројни пактични функции и генијални детали го прават секое возење уште покомфорно.

Повеќе информации за ŠKODA Connect, Smart Link и Smart Gate ќе најдете тука.

Технологија

Connectivity

Мотори

1.2 TSI

85 кс Моќност
4,9 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
115 g/km Емисија на CO2
178 km/h 12,2s

1.0 TSI

110 кс Моќност
4,7 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
108 g/km Емисија на CO2
201 km/h 10,1s

1.0 TSI

110 кс Моќност
4,8 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
109 g/km Емисија на CO2
200 km/h 10,2s

1.4 TSI

150 кс Моќност
5,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
129 g/km Емисија на CO2
216 km/h 8,2s

1.4 TSI

150 кс Моќност
5,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
126 g/km Емисија на CO2
216 km/h 8,3s

1.8 TSI

180 кс Моќност
6,4 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
143 g/km Емисија на CO2
229 km/h 7,4s

1.8 TSI

180 кс Моќност
5,7 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
137 g/km Емисија на CO2
229 km/h 7,5s

1.8 TSI

4х4

180 кс Моќност
6,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
153 g/km Емисија на CO2
229 km/h 7,4s

2.0 TSI RS

230 кс Моќност
6,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
149 g/km Емисија на CO2
250 km/h 6,7s

2.0 TSI RS

4x4

230 кс Моќност
6,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
149 g/km Емисија на CO2
249 km/h 6,8s

1.6 TDI

90 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
109 g/km Емисија на CO2
183 km/h 12,3s

1.6 TDI

115 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
109 g/km Емисија на CO2
201 km/h 10,2s

1.6 TDI

115 кс Моќност
4,0 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
105 g/km Емисија на CO2
200 km/h 10,3s

2.0 TDI

150 кс Моќност
4,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
117 g/km Емисија на CO2
216 km/h 8,6s

2.0 TDI

150 кс Моќност
5,0 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
129 g/km Емисија на CO2
213 km/h 8,7s

2.0 TDI

4x4

150 кс Моќност
4,8 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
126 g/km Емисија на CO2
213 km/h 8,6s

2.0 TDI

4x4

150 кс Моќност
4,8 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
126 g/km Емисија на CO2
213 km/h 8,6s

2.0 TDI RS

184 кс Моќност
4,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
119 g/km Емисија на CO2
230 km/h 8,0s

2.0 TDI RS

184 кс Моќност
5,1 l/100km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
134 g/km Емисија на CO2
224 km/h 7,7s

2.0 TDI RS

4x4

184 кс Моќност
4,9 l/km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
129 g/km Емисија на CO2
226 km/h 7.2s

Димензии

Повеќе

Вашата нова OCTAVIA Combi

Од 15.418

Цени Преземете информативен материјал
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете