Модели

Уникатен дизајн

OCTAVIA

Од 14.535
CO₂ 99 - 149 g/km
Потрошувачка 0 - 6.5 l/100km

Фасцинација. Од ден на ден.

Фасцинација. Од ден на ден.

Фасцинација. Од ден на ден.

Фасцинација. Од ден на ден.

Фасцинација. Од ден на ден.

Фасцинација. Од ден на ден.

Фасцинација. Од ден на ден.

Фасцинација. Од ден на ден.

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA

1

Музика за очите

Секој детал на OCTAVIA е игра помеѓу безвременската естетика и модерната технологија, која му го дава овој изглед што го одзема здивот. Ако вашето срце е задоволно, тогаш е само прашање на време, кога ќе се воодушеви и разумот. 

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA

2

Практичност

OCTAVIA нуди оптимална мешавина од стилска лимузина и инуверзален фамилијарен автомобил, којшто е подготвен за секоја ситуација.

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA

3

Фелни

При разновидниот избор на фелни од лесен метал, на вашето возило можете да му дадете уште поиндивидуален карактер.

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA

4

Технологија

Да се биде онлајн за време на возењето, не значи само да се има пристап до забавата и информациите, туку и да се добие можна поддршка за време на истото. ŠKODA CONNECT е вашата порта до светот на неограничени можности за комуникација. 

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA

5

Комфор

Внатрешната опрема на OCTAVIA е комфорна и безбедно конструирана, со нежно, хармонично осветлување на просторот долж внатрешната страна на автомобилот.

6 причини зошто: ŠKODA OCTAVIA

6

Simply Clever

Возењето треба да Ви претставува уживање, а не напорна обврска. Сеедно дали е службено или приватно, многубројни пактични функции и генијални детали го прават секое возење уште покомфорно.

Повеќе информации за ŠKODA Connect, Smart Link и Smart Gate ќе најдете тука.

Технологија

Повеќе информации за системите за помош на ŠKODA ќе најдете тука.

Connectivity

Мотори

1.2 TSI

85 кс Моќност
4,9 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
115 g/km Емисија на CO2
181 km/h 12,0s

1.0 TSI

115 кс Моќност
4,8 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
112 g/km Емисија на CO2
203 km/h 9,9s

1.0 TSI

115 кс Моќност
4,8 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
109 g/km Емисија на CO2
202 km/h 10,0s

1.4 TSI

150 кс Моќност
5,4 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
125 g/km Емисија на CO2
219 km/h 8,1s

1.4 TSI

150 кс Моќност
5,3 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
124 g/km Емисија на CO2
219 km/h 8,2s

1.8 TSI

180 кс Моќност
8,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6
143 g/km Емисија на CO2
231 km/h 7,3s

1.8 TSI

180 кс Моќност
6,7 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7
137 g/km Емисија на CO2
231 km/h 7,4s

1.8 TSI

4х4

180 кс Моќност
4,9 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
129 g/km Емисија на CO2
228 km/h 7,1s

2.0 TSI RS

230 кс Моќност
6,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
149 g/km Емисија на CO2
250 km/h 6,7s

2.0 TSI RS

4х4

230 кс Моќност
6,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
149 g/km Емисија на CO2
249 km/h 6,8s

1.6 TDI

90 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
109 g/km Емисија на CO2
186 km/h 12,2s

1.6 TDI

115 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
109 g/km Емисија на CO2
203 km/h 10,1s

1.6 TDI

115 кс Моќност
4,0 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
105 g/km Емисија на CO2
202 km/h 10,2s

2.0 TDI

150 кс Моќност
4,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
115 g/km Емисија на CO2
218 km/h 8,5s

2.0 TDI

150 кс Моќност
5,0 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
129 g/km Емисија на CO2
215 km/h 8,6s

2.0 TDI

4x4

150 кс Моќност
4,8 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
125 g/km Емисија на CO2
215 km/h 8,5s

2.0 TDI

4x4

150 кс Моќност
5,0 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
132 g/km Емисија на CO2
212 km/h 8,3s

2.0 TDI RS

184 кс Моќност
4,9 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
129 g/km Емисија на CO2
230 km/h 7,9s

2.0 TDI RS

184 кс Моќност
5,1 l/100km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
134 g/km Емисија на CO2
228 km/h 7,6s

2.0 TDI RS

4х4

184 кс Моќност
5,1 l/100km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
134 g/km Емисија на CO2
228 km/h 7,6s

Димензии

Повеќе

Вашата нова OCTAVIA

Од 14.535

Цени Преземете информативен материјал
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете