Модели

Škoda Octavia Поврзување

COLUMBUS Infotainment систем

Најдобриот Infotainment систем во нашата понуда е новиот 10" COLUMBUS кој може да биде контролиран на допир, гест или глас. Стандардното радио е придружено со навигационен систем, Smart Link конекција за вашиот телефон, Škoda Connect online услуги и можноста за репродукција на online радио станици и стриминг услуги. 

Škoda Octavia Поврзување

До 5 USB-C порти

Новата Octavia е стандардно опремена со два USB-C порта за пренос на податоци и полнење. Дополнително можат да се додадат уште три приклучоци - еден до внатрешниот ретровизор за полнење на камера и два позади кои користат за полнење. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна