Модели

Škoda Octavia Просторност

Попросторен ентериер

Во новата генерација на Octavia, патниците имаат незаменлив простор во секоја насока. Возачот ќе ужува во уште повеќе простор зад воланот а за задните патници е обезбеден дополнителен простор за нозете. 

Škoda Octavia Просторност

Практични предели за складирање на дофат

Целокупниот ентериер на новата Octavia е полн со практични предели за складирање, вклучувајки 1.5 Л држачи за шише во предните врати, Jumbo Box под централниот потпирач за раце и џебови на задниот дел од предните седишта. Како резултат на тоа, сите оние мали неопходности кои ќе ги понесете на вашето патување ќе будат елегантно уредни и секогаш на дофат.   

Škoda Octavia Просторност

Ке собере сe?

Отсега Да. Багажниот простор е проширен за 10 Л и изнесува неверојатни 600 Л, совладувајки го секој конкурент во класата. Со преклопување на наслоните од задните седишта ќе добиете 1.555 Л простор за се што може да посакате. Кога го полните багажникот обрнете внимание на неговата прецизно дизајнирана форма, долга површина и бројните Simply Clever решенија кои ќе ви користат за да го фиксирате вашиот багаж со помош на: четири куки, три мрежи и Velcro карго елементи. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна