Модели

Škoda Octavia Дизајн

Перфектно балансирани пропорции

Со своите совршени пропорции и уредни површини, новата Octavia изгледа уште постилски и поспортски. Таа е подолга и поширока од претходната генерација и отсега може да биде опремена со тркала со големина до 19 инчи. Со коефициент на аеродинамичност од 0,24, целосно новата Octavia е една од најпознатите аеродинамични автомобили во светот во својот сегмент.

Škoda Octavia Дизајн

MATRIX предни LED светла

Нивна најголема предност е нивната MATRIX функција, која со осветлување и гаснење на индивидуалните LED извори во низа, ги спречува другите на патот да бидат заслепени. Ова значи дека можете да го одржите моќниот извор на светлина цело време на вашите патувања, со цел да имате совршен увид во тоа што се случува пред вас.

Škoda Octavia Дизајн

LED задни светла

Двократните LED задни светла се украсени со кристални сегменти на страните. Тие се опремени со анимиран трепкач на задниот дел, кои не само што изгледаат извонредно, туку и ја прават вашата намера за вртење уште појасна за другите возачи.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна