За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Ценовник

Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Octavia A8 Ambition 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
0
Пренос
6 степен
Ценовник
17.693
Octavia A8 Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
0
Пренос
6 степен
Ценовник
19.714
Octavia A8 Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
19.613
Octavia A8 Ambition 2.0 TDI/ EVO 115ks M
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
6 степен
Ценовник
21.201
Octavia A8 Ambition 2.0 TDI/ EVO 150ks D
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
25.362
Octavia A8 Ambition 2.0 TDI/ EVO 115ks
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
21.094
Octavia A8 Ambition 2.0 TDI/ EVO 150ks D
Гориво
Diesel
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
25.252
Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Octavia A8 Style 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
0
Пренос
6 степен
Ценовник
22.827
Octavia A8 Style 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
22.427
Octavia A8 Style 2.0 TDI/ EVO 115ks MT6
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
6 степен
Ценовник
24.332
Octavia A8 Style 2.0 TDI/ EVO 150ks DSG
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
28.210
Octavia A8 Style 2.0 TDI/ EVO 115ks MT6
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
23.930
Octavia A8 Style 2.0 TDI/ EVO 150ks DSG
Гориво
Diesel
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
27.802

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна