Модели
Мени

Опрема STYLE

 • 17" Алуминиумски тркала ROTARE Aero
 • 3D Навигациски систем COLUMBUSсо 10" екран во боја, интегрирани мапи, 64 GB SSD меморија, Web радио
 • 8 звучници
 • Bluetooth / WLAN / преграда за безжичнополнење
 • CLIMATRONIC (3 zone) со тризонскорегулирање на температурата
 • EU6 AP стандард на емисија
 • Full LED задни светла во специјалендизајн со анимиран трепкач
 • Full LED предни светла со динамичнаконтрола на агол
 • Hill Hold асистент
 • Jumbo Box преден наслон за раце
 • KESSY Advance систем за централнозаклучување/ отклучување без клуч на сите врати
 • MATRIX Beam со варијабилна дистрибуцијана светлина
 • Remote Access / Pro Active service +Online Infotainment
 • Silver Square Haptic декоративни инсерти
 • Smart Link Plus безжично поврзување
 • Start & Stop систем за регенерација
 • Style Ентериер - ткаенина
 • Style комфор седишта
 • Virtual Cockpit - дигиталнаинструментална табла
 • Voice Control
 • XDS електронски диференцијал
 • eCall
 • x2 USB-C дата портови
 • Алат и дигалка
 • Асиметрично преклоплив наслон на заднатаклупа со централен наслон за раце и држач за чаша
 • Висинско прилагодување на преднитеседишта
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Електрична регулација, преклопување,самозатемнување на странични ретровизори со грејачи
 • Електро-механичка паркинг сопирачка
 • Камера за паркирање, позади
 • Карго фиксирачки елементи и мрежа вобагажникот
 • Лумбално подесување на предните седишта
 • Механички завеси на задните стакла
 • Пневматици 205/55 R17
 • Преграда за очила
 • Предни светла за магла
 • Самозатемнувачки централен ретровизор
 • Светлосен асистент со сензор за дожд
 • Сензори за паркирање напред и позади соManoeuvre assist функција
 • Систем за миење на предни светла
 • Странични воздушни перничиња напредзаедно со странични воздушни завеси
 • Текстилни патосници, напред и позади
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Хром лајсна на предниот браник
 • Хром пакет на страничните стакла
 • Челично резервно тркало со алат
Индивидуалните елементи на опремата зависат од избраната варијанта (мотор, DSG, итн.) И не можат да бидат целосно претставени овде во овој преглед. Специфичната опрема на вашиот посакуван модел може да се најде во прегледот на стандардната опрема во конфигураторот.
 • 17" Алуминиумски фелни PULSAR Aero blackсо пневматици 205/55 R17
 • 18" Алуминиумски фелни PERSEUS сопневматици 225/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни PERSEUSAnthracite со пневматици 225/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелно VEGA Aero blackсо пневматици 225/45 R18
 • 230V приклучок заедно со x2 USB Cпортови напред и позади и х1 покрај централниот ретровизор
 • Ambient Lighting пакет (амбиенталноосветлување / осветлување во пределот на нозете напред и позади / во Ambition со Silver Square Haptik декор)
 • CANTON Sound System (11 звучници /subwoofer / 600+ W) (мора во комбинација со PDC PWZ RAE 9WJ)
 • CREW PROTECT ASSIST - превентивен системза заштита на патниците при удар од напред и позади (мора во комбинација со 7Y1 PE4)
 • Comfort пакет I (електрично регулирањена петтата врата / дополнителна електрична брава за безбедност на деца / Full LED задни светла)
 • Comfort пакет II (Virtual Pedal -електрично регулирање на петтата врата преку сензор во браникот / дополнителна електрична брава за безбедност на деца / Full LED задни светла)
 • DCC - Адаптивна шасија со Driving ModeSelect (не важи за 2.0 TDI EVO со 115кс)
 • Driver Activity Alert - систем запредупредување на замор кај возач
 • Driving Mode Selection - систем заизбирање на возачка програма
 • Dynamic спортски пакет (спортска шасија/спортски седишта/ алу педали/ трокрак мултифункционален спортски управувач/ висинско и лумбално прилагодување на предните седишта/ SUNSET/ предна решетка , странични ретровизори и лајсни околу страничните прозори в
 • ERGO Basic предни седитша со висинскоприлагодување, електрично лумбално подесување, функција за масажа и издолжување на наслонот за седење
 • ERGOSITZ - AGR сертифицирани, електричноприлагодливи седишта обложени со перфорирана кожа, со функција за меморија, масажа, вентилација и издолжување на наслонот за седење (мора во комбинација со PW5 4A3 PWZ)
 • HEAD-UP display
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање
 • SIDE ASSIST - систем за помош припромена на лента (мора во комбинација со 7X* PWZ PW4)
 • SIMPLY CLEVER пакет (држач за таблет /подот во багажникот обложен со needle-punched nonwoven ткаенина)
 • SUNSET - Длабоко затемните задно изадни странични стакла
 • Style Beige ентериер - ткаенина со PianoBlack декоративни инсерти
 • TRAVEL ASSIST (Асистент за активноодржување и прилагодување на коловозна лента / адаптивен темпомат до 210km/h со "follow to stop" функција / Virtual Cockpit
 • USB C пакет (х2 портови напред и позади,х1 покрај централниот ретровизор)
 • Virtual Pedal - електрично регулирање напеттата врата преку сензор во браникот заедно со Full LED задни светла
 • Адаптивен темпомат до 210 km/h со"follow to stop" функција (мора во комбинација со PS1)
 • Алармен уред со KESSY Advance -централно заклучување без клуч на сите врати со KESSY Go копче за стартување
 • Алуминиумски педали
 • Бришач на задното стакло
 • Вештачка кожа од задната страна напредните седишта (заштита од валкање)
 • Воздушно перниче за колена на возачот
 • Греење на предни и задни седишта
 • Греење на предни седишта
 • Декоративни прагови на вратите
 • Електрично греење на преднотоветробранско стакло
 • Електрично преклопливи исамозатемннувачки странични ретровизори со мемориска и Boarding Spot функција, внатрешен ретровизор без рамка, SIDE ASSIST (мора во комбинација со PWA или PWC PWZ 4A3)
 • Електрично прилагодливи предни седиштасо мемориска функција (мора во комбинација со PW5 4A3 PWZ)
 • Електрично прилагодливо возачко седиштесо мемориска функција (мора во комбинација со PW5 4A3 PWZ)
 • Електрично регулирање на петтата вратазаедно со Full LED задни светла
 • Ентериер - кожа (Црн / Беж со PianoBlack декоративни инсерти)
 • Ентериер - кожа / алкантара (Црн / Бежсо Piano Black декоративни инсерти)
 • Ентериер - кожа / ткаенина (Црн / воAmbition мора во комбинација со PK2)
 • Загревање на дизните за прскање напредниот ветробран
 • Кука за влечење, отстранлива со адаптер
 • Мултифункционален двокрак коженуправувач со греење (со педали за DSG модели)
 • Мултифункционален трокрак спортскикожен управувач (со педали за DSG модели)
 • Пакет за лоши патишта (+15 мм подигнаташасија / дополнителна заштита под моторот)
 • Подготовка на кука за влечење
 • Предни акустични стакла со SUNSET
 • Предни светла за магла со CORNERфункција
 • Преклопување на наслоните на заднитеседишта од багажникот
 • Преклопување на наслонот за потпирање насовозачкото седиште (не може во комбинација со електрично совозачко седиште/ во Ambition мора заедно со PK2)
 • Спортска шасија
 • Странични воздушни перничиња и позади соцентрално воздушно перниче
 • Странични воздушни перничиња и позади
 • Централно воздушно перниче (од внатрешнастрана на потпирачот за грб на возачкото седиште)

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна