Модели

Опрема AMBITION

 • 12V приклучок во багажникот
 • 16" Алуминиумски тркала TWISTER
 • 8 звучници
 • Ambition Ентериер - ткаенина
 • Ambition стандардни седишта
 • Ambition хром инсерти во ентериерот
 • BOLERO радио со 8" дисплеј
 • Basic LED задни светла
 • Basic LED предни светла
 • Bluetooth / WLAN
 • CLIMATRONIC - двозонски автоматски климауред
 • ESC
 • EU6 AP норма на издувни гасови
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold асистент
 • ISOFIX подготовка на совозачкотои задните седишта
 • Jumbo Box преден наслон за раце
 • LANE ASSIST систем за одржување на лента
 • MAXI DOT борд компјутер
 • Remote Access / Pro Active service +Online Infotainment
 • Start & Stop систем за регенерација
 • Voice Control
 • XDS електронски диференцијал
 • eCall
 • x2 USB-C дата портови
 • Алат и дигалка
 • Асиметрично преклоплив наслон на заднатаклупа со централен наслон за раце и држач за чаша
 • Визуелен и акустичен индикатор засигурносни појаси
 • Висинско прилагодување на возачкотоседиште
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Дигитален радио прием
 • Диск сопирачки, назад
 • Диск сопирачки, напред
 • Дополнителна електрична брава забезбедност на деца
 • Електрична регулација на страничниретровизори, со грејачи
 • Електрични стакла на сите врати сокомфор функција
 • Електро-механичка паркинг сопирачка
 • Задни светла за магла
 • Механички завеси на задните стакла
 • Мултифункционален двокрак коженуправувач (со педали за DSG модели)
 • Ограничувач на брзина
 • Пневматици 205/60 R16
 • Преграда за очила
 • Предни светла за магла
 • Самозатемнувачки централен ретровизор
 • Светлосен асистент со сензор за дожд
 • Систем за контрола на притисок во гуми
 • Странични воздушни перничиња напредзаедно со странични воздушни завеси
 • Централно заклучување преку далечинскосо KESSY Go копче за стартување
 • Челично резервно тркало со алат
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 16" Алуминиумски фелни VELORUM сопневматици 205/60 R16
 • 17" Алуминиумски фелни PULSAR Aero blackсо пневматици 205/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни ROTARE Aero сопневматици 205/55 R17
 • 18" Алуминиумски фелни PERSEUS сопневматици 225/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни PERSEUSAnthracite со пневматици 225/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелно VEGA Aero blackсо пневматици 225/45 R18
 • 230V приклучок заедно со x2 USB Cпортови напред и позади и х1 покрај централниот ретровизор
 • 3D Навигациски систем COLUMBUS со 10"екран во боја, Voice Control, интегрирани мапи, 64 GB SSD меморија, WLAN, Smart Link Plus безжично поврзување
 • AUTO LIGHT ASSIST - автоматска контроладолги светла
 • Ambient Lighting пакет (амбиенталноосветлување / осветлување во пределот на нозете напред и позади / во Ambition со Silver Square Haptik декор)
 • CANTON Sound System (11 звучници /subwoofer / 600+ W) (мора во комбинација со PDC PWZ RAE 9WJ)
 • CLIMATRONIC (3 zone) со трозонскорегулирање на температурата
 • Comfort telephony (BT / преграда забезжично полнење / LTE)
 • Comfort пакет I (електрично регулирањена петтата врата / дополнителна електрична брава за безбедност на деца / Full LED задни светла)
 • Comfort пакет II (Virtual Pedal -електрично регулирање на петтата врата преку сензор во браникот / дополнителна електрична брава за безбедност на деца / Full LED задни светла)
 • DCC - Адаптивна шасија со Driving ModeSelect (не важи за 2.0 TDI EVO со 115кс)
 • Driver Activity Alert - систем запредупредување на замор кај возач
 • Driving Mode Selection - систем заизбирање на возачка програма
 • Dynamic спортски пакет (спортска шасија/спортски седишта/ алу педали/ трокрак мултифункционален спортски управувач/ висинско и лумбално прилагодување на предните седишта/ SUNSET/ предна решетка , странични ретровизори и лајсни околу страничните прозори в
 • ERGO Basic предни седитша со висинскоприлагодување, електрично лумбално подесување, функција за масажа и издолжување на наслонот за седење
 • Full LED задни светла во специјалендизајн со анимиран трепкач
 • KESSY Advance систем за заклучување безклуч на сите врати со KESSY Go копче за стартување
 • LIGHT and VIEW (MATRIX LED предни светласо динамична контрола на агол и варијабилна дистрибуцја на светлина / Full LED задни светла во специјален дизајн со анимиран трепкач / задна камера за паркирање)
 • MATRIX LED предни светла со динамичнаконтрола на агол и варијабилна дистрибуција на светлина заедно со FUll LED задни светла во специјален дизајн со анимиран трепкач
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање
 • REAR LIGHT VIEW (Камера за паркирање /Full LED задни светла во специјален дизајн со анимиран трепкач)
 • SIDE ASSIST - систем за помош припромена на лента (мора во комбинација со 7X* PWZ PW4)
 • SIMPLY CLEVER пакет (држач за таблет /подот во багажникот обложен со needle-punched nonwoven ткаенина)
 • SUNSET - Длабоко затемните задно изадни странични стакла
 • USB C пакет (х2 портови напред и позади,х1 покрај централниот ретровизор)
 • Virtual Cockpit - дигиталнаинструментална табла
 • Virtual Pedal - електрично регулирање напеттата врата преку сензор во браникот заедно со Full LED задни светла
 • Адаптивен темпомат до 210 km/h со"follow to stop" функција (мора во комбинација со PS1)
 • Алармен уред со KESSY Advance -централно заклучување без клуч на сите врати со KESSY Go копче за стартување
 • Алармен уред со KESSY Go - копче застартување
 • Бришач на задното стакло
 • Вештачка кожа од задната страна напредните седишта (заштита од валкање)
 • Висинско прилагодливи предни седишта сосо лумбална поддршка
 • Воздушно перниче за колена на возачот
 • Греење на предни и задни седишта
 • Греење на предни седишта
 • Декоративни прагови на вратите
 • Електрично греење на преднотоветробранско стакло
 • Електрично преклопливи исамозатемнувачки странични ретровизори
 • Електрично преклопливи страничниретровизори
 • Електрично регулирање на петтата вратазаедно со Full LED задни светла
 • Ентериер - кожа / ткаенина (Црн / воAmbition мора во комбинација со PK2)
 • Загревање на дизните за прскање напредниот ветробран
 • Кука за влечење, отстранлива со адаптер
 • Мрежа + карго елементи во багажниотпростор
 • Мултифункционален двокрак коженуправувач со греење (со педали за DSG модели)
 • Надворешен хром пакет (странични стакла/ лајсна на предниот браник)
 • Пакет за лоши патишта (+15 мм подигнаташасија / дополнителна заштита под моторот)
 • Подготовка на кука за влечење
 • Предни акустични стакла со SUNSET
 • Предни светла за магла со CORNERфункција
 • Преклопување на наслоните на заднитеседишта од багажникот
 • Преклопување на наслонот за потпирање насовозачкото седиште (не може во комбинација со електрично совозачко седиште/ во Ambition мора заедно со PK2)
 • Сензори за паркирање напред и позади соManoeuvre assist функција
 • Сензори за паркирање позади со Manoeuvreassist функција
 • Систем за миење на предни светла
 • Спортска шасија
 • Сребрени кровни шини
 • Странични воздушни перничиња и позади
 • Текстилни патосници, напред и позади
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Хром пакет на страничните стакла

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна