За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

COLUMBUS Infotainment систем

Најдобриот Infotainment систем во нашата понуда е новиот 10" COLUMBUS кој може да биде контролиран на допир, гест или глас. Стандардното радио е придружено со навигационен систем, Smart Link конекција за вашиот телефон, Škoda Connect online услуги и можноста за репродукција на online радио станици и стриминг услуги. 

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

До 5 USB-C порта

Новата OCTAVIA е стандардно опремена со два USB-C порта за пренос на податоци и полнење. Дополнително можат да се додадат уште три приклучоци - еден до внатрешниот ретровизор за полнење на камера и два позади кои користат за полнење. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна