За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA OCTAVIA Просторност

Попросторен ентериер

Во новата генерација на Octavia, патниците имаат незаменлив простор во секоја насока. Возачот ќе ужува во уште повеќе простор зад воланот а за задните патници е обезбеден дополнителен простор за нозете. 

ŠKODA OCTAVIA Просторност

Практични предели за складирање на дофат

Целокупниот ентериер на новата Octavia е полн со практични предели за складирање, вклучувајки 1.5 Л држачи за шише во предните врати, Jumbo Box под централниот потпирач за раце и џебови на задниот дел од предните седишта. Како резултат на тоа, сите оние мали неопходности кои ќе ги понесете на вашето патување ќе будат елегантно уредни и секогаш на дофат.   

ŠKODA OCTAVIA Просторност

Ке собере сe?

Отсега Да. Багажниот простор е проширен за 10 Л и изнесува неверојатни 600 Л, совладувајки го секој конкурент во класата. Со преклопување на наслоните од задните седишта ќе добиете 1.555 Л простор за се што може да посакате. Кога го полните багажникот обрнете внимание на неговата прецизно дизајнирана форма, долга површина и бројните Simply Clever решенија кои ќе ви користат за да го фиксирате вашиот багаж со помош на: четири куки, три мрежи и Velcro карго елементи. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна