За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA OCTAVIA Ентериер

Најважните информации секогаш на видно поле

Една нова карактеристика кај сите ŠKODA возила е head-up дисплејот, кој ја прикажува вашата моментална брзина, насока на навигација и други информации на предниот ветробран. 10,25" дигитална табла со четири различни распореди нуди многу подетални информации за вашето возило и може да се подеси за да ги покаже оние кои вам ви се најважни.   

ŠKODA OCTAVIA Ентериер

Лесно возење

Автоматскиот DSG менувач за прв пат во новата Octavia опремесн со "shift-by-wire" техонологија, повеќе не е механички поврзан со менувачот. Отсега инструкциите за менување брзина се пренесуваат електронски. 

ŠKODA OCTAVIA Ентериер

Нова генерација ентериер

Елегантна внатрешност со пецизни линии е изработена од високо квалитетни и меки материјали. Хромирани акценти ја красат предната конзола, панелите на рачките на вратите. Контролната табла е во нов дизајн, поделена на неколку хоризонтални слоевни може да биде обложена со ткаенина или алкантара. Амбиенталното LED осветлување на контролната табла, во предните врати и пределот на нозете додава на пријатност во внатрешната атмосфера со избор на повеќе комбинации на бои. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна