Модели

Фасцинира од ден за ден

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA

Уникатен дизајн

OCTAVIA

Од 14.535
CO₂ 99 - 149 g/km
Потрошувачка 0 - 6.5 l/100km

Динамична, подобра, поубава.

OCTAVIA COMBI

Од 15.418
CO₂ 99 - 149 g/km
Потрошувачка 3.3 - 6.5 l/100km

ŠKODA системи за помош

 Тука откријте ги нашите системи за помош.

Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете