Модели

Škoda Kodiaq Simply Clever Екстериер

Удобно отварање и затварање

Немате слободна рака за да го отворите или затворите багажниот простор? Едноставно придвижете го накратко стапалото под задниот браник и задната врата се отвора односно се затвора како со волшебна рака.

Škoda Kodiaq Simply Clever Екстериер

Електрично прилагодлива кука за влечење

Спојката за приколка што се управува преку копче во багажниот простор може да се отвора и затвора, така што по употребата не мора да се демонтира. Kodiaq совладува оптоварување на композицијата од впечатливи 2500 kg.

Škoda Kodiaq Simply Clever Екстериер

Заштита на рабовите од вратите

При отворањето на страничните врати, автоматски излегува и штитник за рабовите на вратите. На тој начин, Kodiaq се штити не само себе си, туку и другите возила од гребнатини: совршеното решение за тесни места за паркирање.

Škoda Kodiaq Simply Clever Екстериер

Чадор во вратата на возачот

Во предните врати е интегрирана специјална преграда со оригинален Kodiaq чадор. Преградите се конструирани на тој начин, што ја одлеваат водата од дождот од возилото и на тој начин го одржуваат внатрешниот простор сув.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна